tiistai 11. huhtikuuta 2017

Matka


Matka on vähitellen alkamassa. Sain lähes kaikki tavarat pakattua ja olen nyt Arlandassa. Kohta lento Chicagoon on lähdössä.
Uhkarohkeasti olen laittanut suuren kassin, jossa kaikki ajovarusteet, kameratarvikkeet ja vaatteet ovat ruumaan. Omalla kokemuksellani SAS onnistuu noin 75%:sti toimittamaan minut ja matkatavarat samalla koneella.
No nyt portti on auki. Aika mennä...
SASilla oli tarjous korottaa itsensä Plus-luokkaan. Tartuin tarjoukseen. Lentokoneessa tarjous paljastui varsin hintansa arvoiseksi. Plus-penkit ovat isompia ja jalkatilaa on runsaasti. Tarjoilu on periaatteessa sama kuin bisnes-luokassa. Tein muutaman tunnin ihan oikeita töitäkin, joten hinta tuli ansaittua takaisinkin.
Chicagossa tullivirkailija piti tyypillisen leppoisan haastattelun. Laukku tuli perille.
Ensimmäinen outous matkalla oli taksikuski. Meinasin jo lentokentällä nousta ja vaihtaa taksia. Lopulta sitten minä navigoin takapenkiltä itseni hotelliin. Kuski ei ollut niitä penaalin terävimpiä.
Hotelli on kaukana kaikesta, joten iltapala jää syömättä. Huomiseksi pitää keksiä jotain. Huomenna pitää keksiä paljon muutakin. Luottokortilla toimivasta limuautomaatista sain ostettua Pepsin.
Huomaan olevani taas Amerikassa. Kaikki maksaa ja aina enemmän kuin olisi ajatellut. Laatu ei aina vastaa hintaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti