sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Sadetta

Heräsin aikaisin ja keitin itselleni Kahvi-kahvia huoneessa.


Toistaiseksi parhaan aamiaisen leimasi keskustelu säästä. Sade oli väistämättä edessä. Kertakäyttöastioilta nautittavan aamiaisen teki aikaisempi mahtavammaksi teollinen omeletti, jota en tunnistanut omeletiksi, mutta kokki kertoi kun kysyin, ja grillatut nakit. Lisäksi tarjolla oli vohveleita, paahtoleipää, muroja, lämmintä puuroa, jotain hedelmiä, kahvia ja tuoremehuja.
Toivottavasti Styrox ei ole kovin epäterveellistä, sillä sitä väkisinkin irtoaa lautasista kun niiden päällä leikkaa jotain muoviveitsellä.
Lähdimme ajamaan. Alku oli kuivaa moottoritietä. Ensimmäisen tauon jälkeen lähdimme Bourbonin kohdalla pienemmille teille ja myös sade alkoi. Päätin, että ajamme vielä hiukan pidemmälle, mutta sopivaa taukopaikkaa ei oikein tullut näkyviin. Pääsiäissunnuntaina näyttivät kirkkojen parkkipaikat olevan täynnä ja kaikenlaiset tienvarsiputiikit kiinni.


Lopulta pidimme tauon rihkamakaupassa lähellä Rollaa. Ostettuamme 66-muistoja jatkoimme vielä Rollaan lounastauolle. Osa söi itsensä ähkyksi grillissä, osa tyytyi voileipiin kahvilassa. Colton's Steak House & Grill on erinomainen Pokemon-paikka ja sieltä saa mainioita Blue Moon -juomia.  Sade loppui.


Loppumatkan pysähdyimme vain tankille. Sää muuttui suorastaan aurinkoiseksi ja kauniiksi. Nähtävyyksien kadottua sateeseen ja Pääsiäiseen olimme lopulta reilun tunnin etuajassa hotellilla Springfieldissä. Jeps, tämä on jo matkan toinen Springfield, mutta Simpsoneita emme ole nähneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti