lauantai 29. huhtikuuta 2017

Venice


Viimeinen kokonainen päivä Amerikassa oli jälleen vapaapäivä. Jokainen sai olla ja mennä ihan halujensa mukaan. Osa kävi Universal Studioilla, Jenna kävi shoppailemassa, osa kävi rannalla, Venice Beachillä, niin myös minä, ja joku teki varmaan jotain muuta.


Itselläni aamupäivä ja iltapäivän alku meni sähköpostirästien kanssa. Iltapäivällä sitten lähdin kävelemään rantaan ja tarkoitus oli kävellä rannalla, mutta siellä oli varsin kova ja kylmä tuuli. Niinpä vain poimin pokemonnit ja palasin Washington Avenuelle, jonka rantapäässä on paljon hauskoja baareja.


Margarita-baarissa päädyin lopulta nappaamaan 32 unssia (9,46 dl) Jalopeno Margaritan (listassa Diablo) ja jälleen surullisen suuren Natchos Mutchos. Margaritassa oli sopivasti poltetta: maistui, muttei häirinnyt Margaritan ominaismakua.


Hotellille palatessani suurin osa oli terassilla pulisemassa. Liityin joukkoon ja kokeilin myös terassin jacuzzia – emme kuitenkaan tienneet, että siihen saisi poreitakin. Vesi oli mukavasti 39-asteista.
Enemmistö kävi syömässä läheisessä panimoravintolassa. Minä sulattelin natchoja hotellihuoneessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti